Klanten

Wat andere zeggen over mij!

Kim Bosde Bibliotheek Eemland
Read More
Marketing & Content ondersteuning (interim): "Wat een feest is het om met Dimara te werken! Ze kwam binnen in een behoorlijk hectische periode, maar na een maand hadden we het gevoel dat ze er al een jaar werkte. Ze heeft snel alles onder de knie, pakt zaken meteen op, denkt vooruit en wil het liefst alles verbeteren. Iedere organisatie zou op zijn minst 1 Dimara moeten hebben."
JosephineJasperalblas.nl
Read More
Marketing & Content ondersteuning: " Wij wilden graag in contact blijven met onze klanten en natuurlijk als bedrijf onder de aandacht blijven. We wilden dit stuk graag loslaten en aan iemand overlaten die hier verstand van heeft. Dit was voor ons Dimara. Dimara hielp ons met de juiste content, het onder de aandacht brengen van onze producten/diensten en het contact met onze klanten onderhouden. Wij waren aan de zijlijn betrokken mbt het aanleveren van input maar verder was Dimara volledig zelfstandig, wat ons erg veel werk uit handen nam. Dit was heel prettig! We hopen deze koers door te kunnen zetten. "
KarienMilouna
Read More
Marketing & Content ondersteuning: "Wij zijn fan van de concrete aanpak van Dimara: wat gaan we wanneer doen en hoe? Ze is scherp en to the point, heeft veel kennis in huis en het is plezierig samenwerken"
Désiréedees.
Read More
Marketing Strategiesessie: "Leuk en belangrijk om weer even 'CEO' te zijn ipv bezig met de dagelijkse gang van zaken. Bedankt voor je doortastendheid en praktische tips. Kijk ernaar uit om onze samenwerking verder vorm te geven en stappen te zetten voor lange termijndoelstellingen."
Anita Nuevo-Interiordesign
Read More
Marketing & Content ondersteuning: "Dimara sprak mij erg aan in de manier van communiceren. Zij verdiept zich in wat jij graag wil bereiken en uitstralen. Er is ook elke maand persoonlijk contact wat ik zelf erg plezierig vindt. Ik kan niet anders zeggen dat vooral haar blogs die ze voor mij schrijft vol met energie ,enthousiasme worden geschreven en je dat ook leest. Ook een fijne bijkomstigheid is dat ze ook het vak interieur heel goed begrijpt dus hoef je niet alles elke keer uit te leggen wat je bij een gewoon marketing bureau wel hebt. Super leuk om met haar te werken."
MarleenFlower Moment
Read More
1-op-1 Content Inspiratiesessie: "Ik vond de ervaring 1-op-1 zeer interessant, ik kreeg doel gericht op mijn bedrijf veel content inspriratie en dat voelde heel fijn! Genoeg inspo mee gekregen om mee aan de slag te gaan en zeker fijn om da er iemand van buitenaf op een andere manier er naar kijkt."
Patricia & AngeliqueP/A Interior
Read More
1-op-1 Marketing Coaching Programma: "Dimara is een sprankelende persoonlijkheid die energie uitstraalt en dat werkt aanstekelijk. De praktische tips die ze deelt werken heel inspirerend. De structuur die ze heeft aangebracht in de modules en na afloop van de 1 op 1 coachingssessie zijn verhelderend. We waren zoekende naar de juiste benadering van onze potentiële klant en de aanpak hiervan. Het vergroten van ons bereik en zichtbaarheid speelden ook een rol. De wederzijdse feeling voor interieur en de persoonlijke 1 op 1 coachingsessies spraken ons heel erg aan. Het programma heeft ons aangezet om onze krachten op de juiste wijze in te zetten."
PaulineAnoniem
Read More
"Het 1-op-1 Marketing Coaching programma heeft mij erg geholpen met de start van hoe ik mijn bedrijf wil gaan neer zetten. Ik ben aan het begin van het starten van een onderneming en hierbij was Dimara voor mij een goeie sparringpartner met goeie tips hoe ik mij en mijn bedrijf kan presenteren. Het programma heeft mij zeker goeie handvaten gegeven om verder te bouwen."
Mijanou de Kreek Mijanou Interieur
Read More
"Vrijdag een super inspirerende en leuke 1op1 boost sessie gehad met Dimara. Ze weet je altijd weer enthousiast te maken en je die boost te geven. Hoop tips en info gekregen om mee verder te gaan. Wil je een boost voor je bedrijf dan kan ik Dimara absoluut aanbevelen! Dank je wel."
YliaStyle_by_Yl
Read More
De inspiratiesessie van Dimara gaf mij echt een energie boost. De tips die ik kreeg waren ook zo concreet dat ik daar meteen mee aan de slag kon. Wat ook erg fijn is dat ze ook aangaf wat wel al goed gaat. Dat maakte me zekerder van mijn zaak.
PleunStijlStudio Pleun
Read More
"Ik heb bij Dimara de gratis inspiratie sessie gevolgd en ben heel blij dat ik dat gedaan heb.... ben nog niet zover met m’n eigen bedrijfje om alles al meteen toe te passen maar ga het zeker onthouden. Dikke tip om haar te volgen, top meid!!"

Wat andere zeggen over samenwerken met mij!

DorrekeBel Nederland
Read More
"Ik heb met heel veel plezier met Dimara samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een enorm efficiënt, gestructureerd, maar tegelijkertijd creatief persoon. Ze heeft oog voor het grote plaatje, zonder de details uit het oog te verliezen. Ondanks haar gestructureerdheid denkt ze vaak in pragmatische oplossingen. Kortom: een topper!"
AnnyBel Nederland
Read More
"Ik heb met Dimara samengewerkt en zij is een professional met een winnende combinatie: brede kennis van alle marketing facetten (digital, advertising en het uitvoeren van marketing plannen) & het talent om structuur te geven en hierbij iets wat complex lijkt, eenvoudig te maken. En dat, terwijl ze altijd positief blijft en erg prettig is om mee samen te werken! Dus gewoon doen - jij gaat eruit komen met een plan en een glimlach!"
MariëlleTravel Health Group
Read More
"Dimara is een gepassioneerde marketeer die oog heeft voor verschillende invalshoeken zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Je kan prima bij haar terecht voor een inhoudelijke brainstorm of overleg, maar ook voor een gezellige babbel. Ze staat open voor ideeën van anderen en weet overzicht te bewaren en haar rust te behouden. Stick to the plan en haar pragmatische insteek typeren Dimara. Een topper!"
KimTravel Health Group
Read More
"Ik heb Dimara leren kennen als een hele fijne, creatieve en enthousiaste persoon. Door haar planmatige en organisatorische skills is ze ontzettend goed in het overzien van projecten waarbij ze direct een vertaalslag maakt naar concrete doelstellingen en acties. Dimara is een gepassioneerde markteer en ziet binnen de kortste keren innovatieve kansen liggen. Je kunt bij haar zowel op strategisch als persoonlijk vlak terecht. Ze denkt graag met je mee en heeft daarbij altijd goede adviezen. Onze samenwerking was heel erg fijn. Kortom: een onwijs getalenteerde marketeer met een hart voor mensen!"
GerhardBel Nederland
Read More
"Voor mij heeft Dimara zichzelf volop bewezen als een gedreven marketeer die zowel strategisch en tactisch haar weg weet te vinden. Haar kracht zit in het motiveren van teams en het bieden van structuur en duidelijkheid bij het oplossen van complexe marketinguitdagingen. Ze weet dit met de nodige pragmatisme te combineren."
EelkeBel Nederland
Read More
“Dimara laat zich omschrijven als een pragmatische marketeer: ze is niet alleen goed in het bepalen van concrete doelstellingen, maar bovenal in de doorvertaling in plannen en activiteiten. Wanneer de budgetten niet zo ruim zijn, dan komt de creativiteit van Dimara echt naar boven! Ik heb altijd heel prettig met Dimara samengewerkt, en kan dan ook niet anders dan haar van harte aan te bevelen!”