Marketing & Content ondersteuning

Als ondernemer ben je het liefst bezig met waar jij goed in bent! Je bent immers vanuit jouw passie begonnen. Echter zijn er gaande weg allerlei taken en randzaken bijgekomen om jouw business te laten draaien. Voor je gevoel kom je tijd te kort en verlies je focus. 

Dat kan anders!

Met 12 jaar marketing ervaring en een passie voor content creatie help ik jou graag met de groei van jouw bedrijf. Op het gebied van marketing & content denk ik met je mee en pak ik de zaken op waar jij geen zin, geen tijd of geen idee van hebt! 

Ik ben jouw marketing rechterhand op afstand en maak van jouw zichtbaarheid mijn prioriteit.

Momenteel zit ik tot midden november 2021 volgeboekt. Stuur een bericht naar dimara@dimaravandruten.nl voor de mogelijkheden.

Herken jij dit?

Desk
Horloge

En wil jij...

Op het gebied van marketing & content ben ik jouw rechterhand waardoor jij kan blijven doen waar jij blij van wordt en samen werken we aan de groei van jouw bedrijf!

Hierbij kan ik helpen

Marketing

Content

Dit levert het jou op

Tijd

Ik help je met activiteiten waar jij niet aan toe komt en daardoor houd jij tijd voor andere dingen in jouw bedrijf!

Kennis

Ik heb meer dan 12 jaar marketing ervaring en een passie voor content & creatie! Ik heb werkelijk altijd inspiratie en deel dit en mijn kennis graag met jou!

Zichtbaarheid

Ik maak van jouw zichtbaarheid mijn prioriteit. Ik zorg ervoor dat jouw klanten jouw bedrijf kunnen vinden, dat content up to date is en jouw doelgroep aanspreekt!

Focus

Bij ondernemen komt veel kijken en je kunt nu eenmaal niet alles doen. Door uit te besteden kan jij focus behouden op jouw klanten en waar jij goed in bent

Bedrijfsgroei

Door samen met mij te werken heb jij tijd om aan je bedrijf te bouwen. Jij kan je richten op nieuwe klanten, nieuwe plannen en nieuwe opdrachten terwijl ik bezig ben met de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Plezier & Energie

Jij kan de dingen doen waar jij blij van wordt en ik zorg voor de marketing zaken in jouw bedrijf. Door met de leuke dingen bezig te zijn behoud je energie!

Zo ga ik te werk

Kennismaken

Graag maak ik kennis om te zien of wij een klik hebben en dan bespreken we ook jouw behoeften & vraagstukken.

Voorstel

Op basis van jouw wensen, stuur ik je een voorstel met daarin de werkzaamheden en prijzen.

Aan de slag!

Na akkoord ga ik aan de slag! Je kan van mij een gestructureerde en praktische aanpak verwachten. 

Contact

Ik zorg dat ik jou regelmatig van een update voorzie (via zoom/e-mail, bellen of Whatsapp) zodat je weet wat de voortgang is of wat is opgepakt. 

Momenteel zit ik tot midden november 2021 volgeboekt. Stuur een bericht naar dimara@dimaravandruten.nl voor de mogelijkheden.

Wat andere zeggen over samenwerken met mij

Dorreke
Read More
"Ik heb met heel veel plezier met Dimara samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een enorm efficiënt, gestructureerd, maar tegelijkertijd creatief persoon. Ze heeft oog voor het grote plaatje, zonder de details uit het oog te verliezen. Ondanks haar gestructureerdheid denkt ze vaak in pragmatische oplossingen. Kortom: een topper!"
Anny
Read More
"Ik heb met Dimara samengewerkt en zij is een professional met een winnende combinatie: brede kennis van alle marketing facetten (digital, advertising en het uitvoeren van marketing plannen) & het talent om structuur te geven en hierbij iets wat complex lijkt, eenvoudig te maken. En dat, terwijl ze altijd positief blijft en erg prettig is om mee samen te werken! "
Kim
Read More
"Ik heb Dimara leren kennen als een hele fijne, creatieve en enthousiaste persoon. Door haar planmatige en organisatorische skills is ze ontzettend goed in het overzien van projecten waarbij ze direct een vertaalslag maakt naar concrete doelstellingen en acties. Dimara is een gepassioneerde markteer en ziet binnen de kortste keren innovatieve kansen liggen."
Previous
Next

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Leuk om kennis te maken! Vul hieronder je gegevens in en ik neem binnen 48 uur contact met je op! 

Tarieven

Ik vind het zelf altijd fijn om vooraf een indicatie van prijs te hebben en ben groot voorstander van dit te benoemen op je website.

Bedenk wel elk bedrijf, elke ondernemer en daarmee is elke opdracht anders. 

Marketing ondersteuning

Op maat Vanaf € 575,-
  • Ondersteuning op maat
  • In overleg bespreken we de marketing activiteiten die ik voor je oppak
  • Al vanaf 4uur per maand ben ik jouw rechterhand
  • Structureel of flexibel inzetbaar