Content & Marketing Quickscan

Voor Website & Social Media*

Als interieurprofessional ben je het liefst creatief bezig met advies, styling of prachtige producten. I get it!

Je hebt als ondernemer een mooie website plus je bent actief op social media. Maar haal jij er alles uit? Zijn deze marketing kanalen een goede representatie van wie jij bent en wat je doet? Loop je vast wat jij kan delen qua content om jezelf te onderscheiden? 

Met een quickscan neem ik jouw communicatie onder de loep en je onvangt een praktische video met tips & inspiratie op gebied van content & marketing!  

Door middel van een quick scan duik ik in jouw bedrijf op basis van jouw website en social media kanalen (*Instagram/Facebook)

Ik zie vaak gebeuren dat men veel tijd aan Instagram besteedt maar dat praktische zaken niet goed zijn ingericht. Zonde! Want wist je dat een potentiële koper slecht binnen enkele seconde een beslissing maakt of hij/zij verder wilt lezen of jouw wilt volgen?

Ook kan het zijn dat je zelf niet ziet waar jouw blind spots zitten en waar je als interieurprofessional jezelf nog meer mee kan onderscheiden.

Ik neem graag een kijkje in jouw keuken! Hoe?

Wat levert het jou op?

Met de input uit de video kan jij direct jouw communicatie kanalen zoals website & social media optimaliseren.

✓ Ik geef specifieke feedback op de door jouw aangeleverde linkjes en houd daarbij de input in gedachten die ik via de vragenlijst zal ontvangen.

✓ Ik kijk als buitenstaander, maar ook als marketing professional naar jouw communicatie.

✓Ik geef daarbij mijn eerlijke mening hoe alles op mij overkomt en mijn kennis zet ik in op adviezen en tips te delen.

✓ Hoe fijn als iemand met je mee kijkt om jouw kanalen te verbeteren, maar ook als je er niet uit komt qua tekst, content of opzet kan je dit aangeven via de vragenlijst en denk ik met je mee!

Voor wie is dit

De quickscan is bedoeld voor interieurprofessionals die optimaal zichtbaar willen zijn en zichzelf online goed willen presenteren! Ik kijk mee met jouw communicatie om te zorgen dat duidelijk is wie jij bent, wat je doet en hoe je het doet!

De quickscan is mogelijk voor zowel zelfstandige interieurondernemers (stylisten, architecten etc) als mede interieur merken en of interieurwebshops!

Dit krijg je

Ik starten met een eigen analyse en noteer alle punten die ik tegen kom. (verbeteringen, adviezen, complimenten you name it!) Ik zal kijken naar jouw content, maar zet ook zeker mijn marketingbril op.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken ontvang je een video waarbij je mijn beeldscherm ziet en ik jouw kanalen bekijken. Ik bespreek in deze video alle punten. Het voordeel van een video is dat je direct ziet waarop ik advies geef.

Je ontvangt dus een video met advies waarbij ik minimaal 15 praktische tips met je deel op gebied van content & marketing.

Hoe werkt het

  • Via onderstaande knop kan je de quickscan optie aanschaffen. Je ontvangt binnen 24uur direct de factuur. 
  • Na betaling ontvang je een uitgebreide vragenlijst, zodat ik meer over jouw bedrijf te weten kan komen en waar je staat! Daarnaast krijg je ook de gelegenheid te delen waar je in content tegen aan loopt/ over twijfelt en zal ik hier ook tips voor delen! En uiteraard wil ik de links weten van jouw website en socials!
  • Na ontvangst van jouw antwoorden bevestig ik de quickscan en wanneer je de video kan verwachten.
  • Ik duik vervolgens in jouw website en social media kanalen voor de analyse en als laatste verwerk ik de feedback in een video.
  • Jij ontvangt de video inclusief alle feedback binnen de afgesproken periode!

Doorgaans tussen het ontvangst van de vragenlijst, het maken van de analyse en de video zit gemiddeld 4 a 5 werkdagen.

 

De investering is 99,- excl btw. Boek direct via onderstaande knop!

Vragen?

Stuur mij gerust een e-mail naar dimara@dimaravandruten.nl