Moadbord content inspiratie

Content inspiratie voor juli

De zomermaanden komen er aan en dat betekent voor vele lekker op vakantie of even vrij zijn. Als ondernemer kan je deze periode benutten om echt even los te komen van je bedrijf, minder afspraken te plannen of juist een training of cursus volgen waar je in drukkere tijden niet aan toe komt.

Planning = key

Ik wil je alleen uitnodigen om voor je vakantie kritisch te kijken naar je (content)  planning. Het feit dat jij heerlijk in een hangmat hangt, een cocktail drinkt of geniet van prachtige natuur hoeft niet te betekenen dat jouw business niet zichtbaar hoeft te zijn. Ik zeg daarmee niet dat je zelf actief moet blijven maar door vooruit te plannen kan je er wel voor zorgen dat jouw bedrijf in beweging en zichtbaar (top of mind) blijft.

Door een goede planning en automatisering kan je blogs blijven uploaden, nieuwsbrieven versturen of content posten op social media. Het zou namelijk zonde zijn als jij in september vol goede moed weer wilt beginnen of een leuke actie hebt en je dan eerst moet “opstarten”.

 Content inspiratie

Om het gemakkelijker te maken heb ik een aantal content inspiratie tips voor de maand juli.

Juli updates

Deze maand is het de laatste kans om deel te nemen aan een 1-op-1 sessie voor mijn zwangerschapsverlof! Ik heb nog een paar plekken vrij in mijn agenda dus hurry up!

Juist kan de zomer ook een mooie periode zijn om “aan” je bedrijf te werken in dat geval ik de BOOST your business sessie een mooie optie

Of zorg dat jij die voorsprong met content creatie pakt, een kick-ass plan hebt klaar liggen en overloopt van inspiratie. Klaar staat om dit nieuwe kwartaal te knallen!