Business Buddy uurtje

Hoe fijn is het om af en toe jouw business vragen met iemand te delen en te bespreken? 

Het kan zijn dat je net met succes en veel plezier jouw interieuropleiding hebt doorlopen en de slag wilt , maar je vraagt je echter af; ” Waar moet ik beginnen” of ” Welke keuzes zijn nu handig om te maken”.

Of je bent al lang bezig maar mist een strategie om verder te groeien. Je blijft doen wat je deed en het resultaat blijft uit. 

Als jij voelt dat er meer uit jouw interieur business te halen valt, dan is het Business Buddy uurtje iets voor jou! 

Tijdens de sessie denk ik met jou mee op het gebied van marketing & content en zorg ik dat je praktische en concrete tips krijgt plus een concreet actieplan!

Jij mag zelf de vragen indienen maar om je een idee te geven: van onderwerpen die we aan bod kunnen laten komen; 

wie is jouw ideale klant, hoe zorg je voor meer zichtbaarheid, wat zet je op jouw website, wat kan je online delen om jezelf te onderscheiden, hoe zorg je voor een helder productaanbod, hoe kom ik aan waardevolle reviews, welke marketingactiviteiten zorgen voor meer aandacht onder jouw klanten etc etc 

Zie het als een boost sessie voor jouw interieurbedrijf.

Na afloop heb jij een concreet actieplan, en ik zorg dat je specifieke tips en handvaten krijgt zodat jij hier direct mee verder kunt.

Voor wie is het 1-op-1 Business Buddy Uurtje?

Soms is het fijn als iemand even met je meekijkt en zorgt voor helderheid. Iemand die vanuit een eigen expertise met je meedenkt over bepaalde zaken binnen je bedrijf. Tijdens het 1-op-1 Business Buddy uurtje bekijken wij jouw huidige situatie. We stellen direct een actieplan op, waardoor jij verder kunt! 

Deze sessie is er speciaal voor (beginnende) interieurprofessionals; zoals interieurstylisten, interieurontwerpers, architecten en eigenaren van een online woonwinkel in decoratie, meubels of andere interieur en huis gerelateerde zaken.

Bij twijfel kan je me uiteraard altijd even contacten!

Wat levert het jou op?

Na afloop van de sessie zit je vol energie om jouw interieurbedrijf verder te laten groeien en misschien wel belangrijker je hebt een actieplan. Je kan direct aan de slag. Je hebt helderheid en kunt weer vooruit. 

Tijdens de sessie kan je al je vragen stellen of laten weten wat jij nu nog als lastig ervaart. Dan zullen we hier aandacht aan besteden. Daarna is het aan jou om in de actiemodus te komen! 

Ik word enorm blij van andere helpen. Iets wat voor mij moeiteloos voelt kan voor jou juist een groot obstakel zijn en daarbij help ik je graag! 

Door mijn opleiding en interesse in interieur kan ik mezelf in jouw wereld verplaatsen en hier kunnen de mooiste ideeën uit voort komen. Ik zorg dat jij met een frisse blik weer verder kan met jouw bedrijf.

Hoe verloopt het 1-op-1 Business Buddy uurtje?

Voorafgaand aan de sessie stuur ik jou een vragenlijst waarmee ik mij kan voorbereiden en inlezen in jouw vraagstuk en bedrijf.

De sessie duurt 75 minuten. Huh hoor ik je denken, het is toch een uurtje?? Yup maar ik vind het ook leuk om rustig kennis te maken dus ik plan 75 minuten in zodat we 60 minuten voor de inhoud hebben. 

Tijdens de sessie ga ik in op de vragen die je hebt. Ik deel ook direct waar ik kansen zie en wat ik denk dat handig is voor jou om op te pakken om beter zichtbaar te worden of jezelf te onderscheiden als interieurprofessional. We bespreken uiteraard ook de acties en maken we een actielijst. Je hebt in de sessie ook de kans om andere marketing en communicatie gerelateerde vragen te stellen die je al langer dwars zitten.

Praktische zaken

  • Digitale sessie via Zoom

  • Duur: 75 minuten 

  • 175,- ex btw

  • Je ontvangt vooraf een vragenlijst, zodat ik mij kan voorbereiden. Ik ontvang deze graag 24uur van te voren retour. Door deze voorbereiding kunnen we alles uit de sessie halen

  • Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin een link naar mijn digitale agenda en met de factuur. Deze dient voorafgaand aan de sessie te zijn voldaan.

  • Samen vullen we een actieplan in waarmee jij direct erna aan de slag kan!

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Mocht je nog een vraag hebben, stel ze gerust! Dat kan ook via dit formulier en dan plannen we even een belafspraak om je vragen door te nemen!