Dimara op de trap

Hi, ik ben Dimara!

Ik heb Dimara Marketing & Interieur opgericht om mijn passie voor marketing te kunnen combineren met interieur en de vrijheid van het ondernemerschap! 

12 jaar lang heb ik met plezier en trots voor mooie merken, zoals Sanex, John Frieda, La Vache qui rit en Care Plus, mogen werken in diverse marketing functies. Toch bleef het kriebelen, marketing vind ik fantastisch, maar hoe hoger ik in de carrière ladder kwam, hoe meer ik de connectie met de creatie kwijt raakte. 

Als ik terug kijk heeft er altijd in mij een klein vuurtje gebrand om iets voor mezelf op te starten. Alleen bleef het bij ideeën en wist ik niet goed hoe of wat.

Toen wij een paar jaar geleden gingen verhuizen kwam ik in contact met een interieurstyliste. Wat zij voor onze woonkamer had bedacht vond ik heel tof! Dit maakte iets in mij los en ik besloot naast mijn baan een interieuropleiding te gaan volgen. 

De opleiding tot interieurstyliste inspireerde mij enorm. Inhoudelijk vond ik het fantastisch om de kleuren afstemmen op elkaar en moodboards te maken. De nieuwe lesstof bracht direct zoveel ideeën! Ik kon binnen no-time ook een hele lijst aan blog artikelen verzinnen om met meer mensen te delen.

Daarnaast merkte ik door de vragen die gesteld werden dat ik eigenlijk al veel kennis had. Ik had al eerder gezien bij andere interieurstylisten dat zij het soms lastig vinden zichzelf te presenteren of al vastlopen op het schrijven van teksten voor hun website. Laat mij dat maar doen dacht ik steeds vaker. Na een inspirerende lesochtend en een gesprek met een docente klikte het. Zij reageerde zo enthousiast op mijn idee dat ik het niet langer bij een idee kon laten. 

Toen ben ik Dimara Marketing & Interieur begonnen en doe ik precies wat ik leuk vind, namelijk de creatie! Ik bied (interieur) ondernemers inspiratie & ondersteuning op het gebied van marketing & content. Ik zit namelijk altijd boordevol inspiratie. Deze inspiratie zet ik overigens wel graag in lijstjes. Ik ben creatief, maar houd ook van overzicht en een goede planning!

Anders gezegd ben ik jouw rechterhand op het gebied van marketing & content. Op afstand kan ik jou al ondersteunen voor een paar uur per maand als het gaat om zichtbaarheid en online marketing.

Wil je weten wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen? Stuur gerust een berichtje hieronder of een email naar dimara@dimaravandruten.n

Woonkamer

Nog een paar funny facts over mij

  • Mijn naam is een combinatie van de namen van mijn ouders … DIck en MARian. De A is eraan vast geplakt 😉
  • Ik ben team thee, ik drink wel 1,5 liter per dag 
  • Vroeger lustte ik geen enkele soep, pasta en kaas… niet heel handig als je ergens gaat eten
  • Mindsetjunkie en dol op podcast luisteren
  • Ik vind het heerlijk om buiten te wandelen
  • Yup zoetekauw en dan met name snoepjes, mij doe je geen plezier met chocola
  • Dol op mijn zoontje Pepijn, dochter Kiki en mijn vriend Hugo
  • Ik vind mijn bed ’s ochtends altijd nog erg lekker liggen 😉 
  • Tikkeltje ongeduldig…..

Set a goal that makes you want to jump out of bed!

Let's Meet

Kom je handen te kort of blijven er dingen liggen waar je continu van baalt? Ik sta voor je klaar en vind het altijd leuk om even met je mee te denken. 

Laat hiernaast je berichtje achter.