Content inspiratie december

Content inspiratie December

December! De laatste maand van het jaar!  Een leuke, drukke en feestelijke maand.

Er zijn deze maand genoeg leuke ideeën. Zelf word ik enthousiast van het idee om eind deze maand af te tellen naar 2022 met mijn top 5 van 2021.


Om je op weg te helpen hierbij wat inspiratie wat jij kan delen deze maand!
 
Met alle feestdagen die er aan komen, de etentjes of cadeaus die nog gekocht moeten worden kan het een drukke maand zijn!
 
Zorg dat business wise je goed bent voorbereid door je content op tijd te plannen. Zo loop je niet constant met het gevoel rond dat je ook nog iets moet posten. Door vroegtijdig  tijd & energie in je content en plan te steken werpt dat later in de maand zn vruchten af! Jij hoeft je geen zorgen te maken of nog last minute op zoek naar content inspiratie plus je blijft consistent zichtbaar! 
Het is verleidelijk om te denken och het lukt nu even niet en het komt in het nieuwe jaar wel weer… Maar december telt voor 1/12 mee dus ook voor het bereiken van je doelen. 
 
Mijn holy tip naast de inspiratie is deze maand; 
 
om ergens komende week een uurtje in je agenda te blokken en zorgen dat je dan al je content voor de hele maand maakt. Dan heb je er geen omkijken meer naar en blijf je consistent zichtbaar!

Add A Comment