1-op-1 MARKETING COACHING
PROGRAMMA

Ben jij klaar voor groei en wil jij vol vertrouwen en enthousiasme de leukste klanten aantrekken en groeien met jouw interieur business?

In dit programma werken we 10 weken aan jouw persoonlijke marketingstrategie waarmee je consistent klanten aantrekt.

We nemen jouw business & doelgroep onder de loep en en werken aan een marketingplan, zodat jij precies weet wat je moet doen en welke acties daarbij horen op een manier die bij jou past.

Wees niet langer overweldigd, stop met twijfelen. Je hoeft het niet alleen te doen. Marketing is leuker dan je denkt en met de juiste tips & tools ook makkelijk!

Lees hieronder meer informatie over het programma.

Op dit moment is het niet meer mogelijk in 2021 om aan het 1-op-1 coaching programma deel te nemen! Benieuwd naar andere mogelijkheden, stuur een berichtje naar dimara@dimaravandruten.nl

Herken je dit?

 • Je dacht dat het makkelijker was om te groeien met je bedrijf en je vindt het lastig om te bepalen wat mensen nodig hebben en willen zien. Je weet niet goed wat je wilt delen en daardoor plaats je maar niets.
 • Je weet niet precies hoe je aan klanten kunt komen. Je blijft zoeken naar de gouden formule, maar mist consistentie en een doel.
 • Je voelt je soms eenzaam en mist het om met iemand te sparren. Je zou graag met iemand willen spreken over waar je tegen aanloopt en nieuwe ideeën te ontwikkelen.
 • Het kost je veel moeite & tijd om met social media bezig te zijn en berichten te creëren en je ziet weinig resultaat en daardoor is het niet fun & easy.
 • Je mist focus en weet niet wat je moet doen om klanten aan te trekken. Terwijl jij blijft twijfelen en niet goed weet wat je moet delen heeft iemand al voor een ander gekozen.
 • Je ervaart de druk om op social media mooie foto’s te delen, maar je mist inspiratie voor content en daardoor blokkeer je. Daarnaast vind je het spannend om jezelf te laten zien online. Je zou willen dat je met meer zelfvertrouwen zichtbaar bent en dat het meer vanzelf gaat.

 

Een doel zonder een plan is slechts een wens.

~ Antoine de Saint-Exupery ~

 

GELOOF ME MARKETING IS FUN & EASY!

Ruim 12 jaar ben ik met veel plezier werkzaam geweest in de marketing branche.

Ik heb voor mooie A-merken mogen werken en talloze product introducties en campagnes gelanceerd. Van events, perstrips, e-mailings, tv commercials, online campagnes… echt ik heb het allemaal mogen doen en het was fantastisch! Helemaal als we resultaat zag in omzet, perspublicaties of meer volgers op social media.  

Alles begon elke zomer met een jaarplan voor het jaar erop.  Vaak genoeg heb ik het herhaald; STICK TO THE PLAN. En dat is het, maak een plan en houd koers. Uiteraard moet je flexibel blijven, maar zorg dat het doel duidelijk is. 

Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk allemaal en loopt jouw interieur business nog niet zoals je hoopt. Marketing is een hele brede term en kan overweldigen. Soms mis je ook even een collega om mee te sparren en ideeën uit te wisselen. 

Je kan goed zijn in jouw vak of creatie van mooie interieurs, maar als je voor jezelf bent begonnen vraagt jouw bedrijf ook meer. Je wilt een consistente stroom van klanten en je wilt je tijd goed besteden aan de dingen die jij leuk vindt.

Weet dat je niet alles alleen hoeft te doen. 

Ik geloof dat marketing voor iedereen fun & easy kan zijn. Daarom heb ik het 1-op-1 MARKETING COACHING PROGRAMMA ontwikkeld. Speciaal voor interieurstylisten, eigenaren van (online) woonwinkels en andere interieur professionals. In dit programma help ik jou in 10 weken met een marketing plan dat bij jouw business past en waarmee je resultaat ziet en meer klanten aantrek

Hoe fijn zou het zijn als…

 • Je vol vertrouwen zichtbaar bent als ondernemer en je weet welke waarde en inspiratie jij kan delen
 • Je meer leuke opdrachten en enthousiaste klanten krijgt en dat je bedrijf loopt en je resultaat ziet door meer omzet.
 • Je weet precies wat je moet doen en welke acties daarbij horen om consistent klanten aan te trekken op een manier die bij jou past.
 • Je barst van de inspiratie en moeiteloos content weet te creëren om te inspireren.
 • Iemand die met je meedenkt om samen vanuit jouw kracht te kijken waar voor jou kansen liggen en hoe je hier op in kan spelen.
 • Een groter bereik en leuke klanten die enthousiast worden van jouw kennis en product.
Dimara op de trap

Hi, ik ben Dimara!

Een enthousiaste marketeer met een passie voor interieur. Het is mijn missie om jou als interieurprofessional te helpen en te laten inzien dat marketing fun & easy is. Hoe voor mij marketing & interieur samen kwamen is als volgt …

Al een tijdje kriebelde er iets en toen wij gingen verhuizen en we advies kregen van een interieurstylist vond ik dat zo tof! Dat smaakte naar meer en zodoende heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Interieurstyling bij de NIA academie. Uren zocht ik naar mooie kleuren en beelden voor moodboards en ik liep over van inspiratie.

Tijdens mijn studie merkte ik ook dat voor andere studenten marketing en zichzelf verkopen nog niet zo vanzelfsprekend was. De vragen die op kwamen herkende ik niet en dat liet mij inzien hoeveel waardevolle kennis ik op zak al heb. Ineens viel het kwartje, ik ga mijn kennis van marketing inzetten om interieur professionals te helpen.

Van deze combinatie word ik blij, alsof puzzelstukjes op z’n plek vallen. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, ga ik jou leren!

Hoe ziet het 1-op-1 Marketing Coaching Programma eruit?

Dit programma is specifiek voor Interieurprofessionals die in 10 weken hun online marketing strategie naar een hoger niveau willen tillen.

Ik ga jou helpen om te zorgen dat jij jouw communicatie op orde hebt, weet welke promoties jij kan inzetten, weet hoe jij jouw doelgroep kan bereiken, jouw personal brand kan neerzetten en hoe je zichtbaar kunt zijn. Dit alles om meer klanten aan te trekken en daarmee meer omzet te genereren.

Tijdens het programma ga ik jou alles leren wat jij nodig hebt om jouw aanbod succesvol te communiceren. Ik leer je hoe je van potentiële klanten betalende klanten maakt en hoe je nieuwe klanten aantrekt.

Ik vind het belangrijk dat er veel persoonlijke begeleiding is zodat we jouw business verder helpen en dat jouw specifieke vragen aanbod komen. Daarom zijn alle sessies 1 op 1.

De investering voor deze editie bedraagt 995,- excl BTW*. 

Je kan kiezen om in 1 of in 2 termijn te betalen.

*Bij de volgende editie gaat de prijs omhoog naar 1,295,- excl BTW dus pak nu 300,- voordeel mee!

Praktische zaken

 • Kick-off sessie
  • De eerste keer doen we een deepdive in jouw business van 1,5 uur (digitaal) waarin we jouw verhaal en jouw doelgroep bespreken. We bekijken ook samen jouw wensen en doelen voor het programma en maken deze concreet.
 • 1-op-1 sessies 
  • Na de kick-off plannen we 4 sessies samen van een uur. Deze zijn allemaal 1-op-1 en vinden plaats via Zoom. Ik vraag je vooraf input te sturen waar jij het die sessie over wilt hebben. Zo ben ik goed voorbereid en kunnen we jouw vervolgstappen bespreken. 
 • Contact 
  • Naast onze 1-op-1 sessies kan jij mij alle vragen die je hebt stellen via e-mail. Ik kijk graag met je mee en zal mijn feedback en tips geven. Je kan door de weeks binnen 2 dagen reactie verwachten. Zo hoef je niet tot de volgende call te wachten en blijf je in de actiemodus. 
 • Templates
  • Van alle modules ontvang je informatie, templates en/of een video. Deze templates bevatten opdrachten waar jij mee aan de slag kunt. 
 • Wekelijkse inspiratie
  • Je ontvangt elke week nieuwe tips, inspiratie en een motivatie video waar jij mee aan de slag kunt. Ook vind ik het leuk elke vrijdag samen terug te blikken op jouw successen van die week!
 • Bonus:
  • Inspiratievideo Canva
   • Ik deel graag mijn tips & tricks hoe ik Canva gebruik binnen mijn bedrijf. I love it en ik ben er van overtuigd dat het voor iedere ondernemer een lifesaver is! 

Modules

Personal branding

Wie ben jij en wat is het verhaal achter jouw bedrijf. Waar liggen jouw krachten en wat maakt jou uniek.

Jouw ideale klant bepalen

Wie is jouw doelgroep, waar kan je die vinden en hoe spreek je ze aan

Product aanbod aanscherpen

We nemen onder de loep of jouw product aanbod helder is geformuleerd en stemmen deze af op jouw doelgroep.

Communicatie

Hoe kan jij het beste kan communiceren en welke kanalen voor jou geschikt zijn. Hierbij nemen we ook je website/webshop en social media onder de loop.

Zichtbaar zijn

Welke content past bij jouw bedrijf en hoe kan jij moeiteloos welke type content passend zijn voor jouw bedrijf. 

Marketing

Praktische tips & brainstorm wat voor marketing activiteiten er bij jouw bedrijf passen. Waar liggen kansen voor samenwerkingen, promoties,  etc.  Ook bespreken we e-mailmarketing en PR.

Wat levert het programma jou op?

Na het programma heb jij een online marketing strategie en heb je een plan! Weet jij wat je doet en voor wie en hoe jij jezelf goed kan positioneren en zichtbaar maken om jouw interieur business te laten groeien.

 • Je hebt een duidelijk verhaal waarom je jouw business bent gestart, wie je wilt helpen en waarmee.
 • Je hebt goed beeld van je doelgroep en jouw communicatie sluit hier goed op aan
 • Weet je moeiteloos welke content jij kunt creëren om jouw doelgroep aan te spreken
 • Je weet welke communicatie kanalen jij gaat inzetten en hoe je moet communiceren om klanten aan te trekken
 • Je hebt een marketingplan waar je mee vooruit kunt en je weet welke acties je gaat inzetten.
 • Je weet naar welke cijfers je kunt kijken en welke inzichten je kunt gebruiken om je strategie te finetunen.

Vertrouwen om klanten aan te trekken voor meer omzet. En dat op een manier die bij jou & jouw bedrijf past.

Last but not least, je zult gaan inzien dat marketing makkelijk en vooral leuk is!

Voor wie is het programma geschikt

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is voor interieurprofessionals die klaar zijn met aanrommelen, focus willen en het fundament voor hun bedrijf goed willen neerzetten. Je bent goed in je vak, maar bent soms overweldigd en je mist nog kennis om je bedrijf goed commercieel neer te zetten.

Dit programma is geschikt voor jou:

 • Je bent recent begonnen met je bedrijf of je bent al langer ondernemer maar het lukt je niet om consistent klanten aan te trekken.
 • Je bent een interieur professional; zoals interieurstylisten, interieurontwerpers, architecten en eigenaren van een online woonwinkel in decoratie, meubels of andere interieur en huis gerelateerde zaken.
 • Je voelt een enorme drive om te groeien en een succes van je bedrijf te maken
 • Je bent klaar voor verandering en bereidt grote stappen te maken.
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en daadkrachtig. Je wilt de basis nu goed aanpakken en niet langer aanrommelen.

Voel en denk jij nu YES THAT’s ME. Dan ben jij 100% een match!

Op dit moment is het niet meer mogelijk in 2021 om aan het 1-op-1 coaching programma deel te nemen! Benieuwd naar andere mogelijkheden, stuur een berichtje naar dimara@dimaravandruten.nl

Gerhard
Read More
" Voor mij heeft Dimara zichzelf volop bewezen als een gedreven marketeer die zowel strategisch en tactisch haar weg weet te vinden. Haar kracht zit in het motiveren van teams en het bieden van structuur en duidelijkheid bij het oplossen van complexe marketinguitdagingen. Ze weet dit met de nodige pragmatisme te combineren".
Dorreke
Read More
"Ik heb met heel veel plezier met Dimara samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als een enorm efficiënt, gestructureerd, maar tegelijkertijd creatief persoon. Ze heeft oog voor het grote plaatje, zonder de details uit het oog te verliezen. Ondanks haar gestructureerdheid denkt ze vaak in pragmatische oplossingen. Kortom: een topper!"
Eelke
Read More
“Dimara laat zich omschrijven als een pragmatische marketeer: ze is niet alleen goed in het bepalen van concrete doelstellingen, maar bovenal in de doorvertaling in plannen en activiteiten. Wanneer de budgetten niet zo ruim zijn, dan komt de creativiteit van Dimara echt naar boven! Ik heb altijd heel prettig met Dimara samengewerkt, en kan dan ook niet anders dan haar van harte aan te bevelen!”
Anny
Read More
“Ik heb met Dimara samengewerkt en zij is een professional met een winnende combinatie: brede kennis van alle marketing facetten (digital, advertising en het uitvoeren van marketing plannen) & het talent om structuur te geven en hierbij iets wat complex lijkt, eenvoudig te maken. En dat, terwijl ze altijd positief blijft en erg prettig is om mee samen te werken! Dus gewoon doen - jij gaat eruit komen met een plan en een glimlach!"
Mariëlle
Read More
“Dimara is een gepassioneerde marketeer die oog heeft voor verschillende invalshoeken zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Je kan prima bij haar terecht voor een inhoudelijke brainstorm of overleg, maar ook voor een gezellige babbel. Ze staat open voor ideeën van anderen en weet overzicht te bewaren en haar rust te behouden. Stick to the plan en haar pragmatische insteek typeren Dimara. Een topper!"
Kim
Read More
"Ik heb Dimara leren kennen als een hele fijne, creatieve en enthousiaste persoon. Door haar planmatige en organisatorische skills is ze ontzettend goed in het overzien van projecten waarbij ze direct een vertaalslag maakt naar concrete doelstellingen en acties. Dimara is een gepassioneerde markteer en ziet binnen de kortste keren innovatieve kansen liggen. Je kunt bij haar zowel op strategisch als persoonlijk vlak terecht. Ze denkt graag met je mee en heeft daarbij altijd goede adviezen. Onze samenwerking was heel erg fijn. Kortom: een onwijs getalenteerde marketeer met een hart voor mensen!"
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Op dit moment is het niet meer mogelijk in 2021 om aan het 1-op-1 coaching programma deel te nemen! Benieuwd naar andere mogelijkheden, stuur een berichtje naar dimara@dimaravandruten.nl

De investering is 995,- exl BTW. Je kan dit in 1 of 2 termijnen betalen.

Het programma is voor interieur professionals zoals interieurstylisten, interieurontwerpers, architecten en eigenaren van een online woonwinkel in decoratie, meubels of andere interieur en huis gerelateerde zaken. Twijfel je of dit programma voor jou geschikt is? Laten we even contact hebben en stuur een mailtje naar info@dimaravandruten.nl. We plannen dan een match call in om af te stemmen of het programma bij jou past.

Alle sessies vinden online plaats en via Zoom. 

Yes je kan zelf de afspraken inplannen via een online programma. Ik stuur bij start van het programma een uitgebreide mail met alle informatie.

Ik sta 10 weken naast jou als coach en ben er voor al jouw vragen. Zolang ik mij herinner vind ik het ontzettend leuk om andere advies en tips te geven. Ik ga jou helpen om te groeien en dat we een transformatie meemaken. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en gehoord voelt. Tegelijkertijd zal ik soms je enkele vragen mee geven waar je even over na kunt denken. Ik heb het beste met jou en je bedrijf voor en alles vanuit de beste intentie. Ik put uit mijn lange ervaring als brand manager en marketing manager waarbij ik ook teamleden heb begeleid. Ik ben er voor jou als jij bereidt bent er 100% voor te gaan!

We zullen naast de kick-off en 1 op 1 momenten contact hebben via mail en de Facebook groep. Ik ben er voor jou op werkdagen en reageer binnen 48uur. Waarom niet 24uur? Ik heb de woensdagen vrij om met mijn zoontje Pepijn te spelen en wil van dit moment genieten. Daarom een kleine slag om te arm, zodat als ik dinsdag middag laat nog een vraag krijg deze donderdag kan beantwoorden 😉