Creëer in 4 stappen je eigen kick-ass contentplan!

Stop met losse flodders! En wees eens eerlijk, maak jij optimaal gebruik van al je communicatie kanalen?

Vast niet, maar je bent echt niet de enige creatieve ondernemer die vastloopt of juist omkomt van de ideeën. Tijd om af te rekenen met het getwijfel over je content voor social media, nieuwsbrieven en je website.

Met mijn invulbare content planner help ik jou in 4 stappen om al je ideeën direct in te vullen in een kalender waardoor er een content plan ontstaat. 

Download hieronder mijn gratis content planner.

2S2A7605

Zo zit jij nooit meer zonder inspiratie!

Ik vraag me namelijk nooit af wat ik nu weer kan delen op social media, in mijn nieuwsbrieven of op mijn blog. Dankzij mijn content plan waardoor ik weet wanneer ik welke boodschap kan delen, ontstaat er een structuur.

Ik geloof dat er altijd inspiratie is!

Door efficiënt te werk te gaan hoeft content creatie ook geen uren te duren!

Dat wil ik jou ook leren!

Om jou op weg te helpen en een inspiratie boost te geven heb ik een invulbare content planner ontwikkeld! In 4 stappen help ik jou om ideeën direct in te vullen in een kalender waardoor er een content plan ontstaat. Verder deel ik mijn tips & tools hoe jij slimmer te werk kan gaan.

De Content Planner

Zodra je de content planner download kan je ermee aan de slag! Ik heb de planner zo ontworpen dat je ook digitaal alles kan invullen en bijhouden. Zo heb je 1 plek voor al je ideeën en bewaar je gemakkelijk overzicht. 

Een kleine impressie van de inhoud

Gratis Content Planner

Hi! Ik ben Dimara

Dimara

Een enthousiaste marketeer met ruim 12 jaar werkervaring en een passie voor interieur. Ik heb voor prachtige merken als Sanex, John Frieda, La Vache qui rit en Care Plus mogen werken en het leukste vond ik de praktische uitvoering van de plannen!  

Toen ik tijdens mijn opleiding voor interieurstyling andere ondernemers sprak en hun vraagstukken hoorde, dacht ik telkens “oe laat mij maar doen!” 

Toen begon het balletje te rollen en niet veel later had ik een eigen onderneming. Nu mag ik elke dag doen wat ik het allerleukste vind ana het marketing vak. Lekker creatief bezig, plannen maken, andere inspireren en content schrijven! 

Ik houd ervan om gestructureerd te werk te gaan, ben dol op andere helpen en ben nieuwsgierig en leergierig. Ik blijf mezelf ook continue ontwikkelen en houd wel van een nieuwe uitdaging. 

Naast werk heb ik een prachtig jong gezin en samen met Hugo en onze  2 kindjes, Pepijn (4) en Kiki (0), wonen we in Soest. 

Dit zeggen anderen over mij