Content inspiratie September

Content inspiratie voor september

Gister liep ik in de supermarkt en de displays met kruidnoten waren nu alweer volop aanwezig! Ik vind het altijd bizar vroeg en moet er even aan wennen. Waar ik me ook over verbaasde was dat het nu alweer bijna september is.

Augustus lijkt voorbij te zijn gevlogen en heel eerlijk, ik had iets tropischer weer verwacht…. Uiteraard kon September mij niet ontgaan, want ik ben dan uitgerekend van ons 2e kindje. Ik heb veel vooruit gewerkt en voorbereid om te zorgen dat er komende maanden genoeg inspiratie te delen valt. En tussendoor heb ik al heerlijk babywasjes gedaan, zo schattig…..

Anyway, n
u zo goed als iedereen weer terug is van vakantie (als je nog gaat – enjoy!!!) gaat vaak in september het gas er weer op! Deze e-mail helpt je om te zorgen dat je na je vakantie weer consistent zichtbaar kunt zijn.

Dit kan zowel offline als online; Deel flyers uit, netwerk events mogen weer dus ga erheen en zorg online dat je klant jou kan leren kennen etc etc.


Go for it
!

Voor je het weet is het echt Sinterklaas en komen kruidnoten onze oren uit,  maar er is nog genoeg mogelijk voor die tijd! Gebruik de “back to work” energie om te knallen in september!

Om je op weg te helpen online deel ik content inspiratie voor aankomende maand!

Content Inspiratie September

Tips & Tools

Benieuwd hoe je naast het bedenken  van content dit ook voor jezelf gemakkelijker kan inplannen en creeren? Lees dan deze blog, daarin deel ik mijn 3 favoriete programma’s die het maken van content nog gemakkelijker maken!

September update

Voor nu neem ik even gas terug en bereid ik me voor op de komst van de tweede 😉 Daarom is het momenteel niet meer mogelijk om een 1-op-1 sessie met mij te boeken voor september en oktober.

Op mijn Instagram pagina zie je komende maand wel gewoon tips & tricks voorbij komen als het gaat om marketing & content! Plus ik deel een sneak peak van het nieuwe aanbod wat ik afgelopen weken ontwikkeld heb!

Wil je als eerste op de hoogte zijn, zorg dat je je inschrijft op mijn nieuwsbrief!

Ik kan bijna niet wachten om dit te delen. Voor nu good luck met het creeren van content! 

Add A Comment