Zo zit jij nooit zonder inspiratie

Volgens mij kennen we allemaal wel de haat-liefde verhouding met social media. Je wordt er dagelijks “even” naar toe getrokken om vervolgens toch langer te scrollen dan je van plan was.

Enerzijds zie je het als inspiratie of even een moment van ontspanning, maar tegelijkertijd kan het je onbewust ook onzeker maken of je raakt overweldigd.

Je ziet een andere interieurprofessional weer een leuke samenwerking hebben of een tof project delen. En “grotere” inspirerende interieurstylisten lijken met de dag succesvoller te worden en ze laten het zo gemakkelijk lijken.

Dan heb ik het over zichtbaar zijn en content delen.

Jij vraagt je echter af;

  • wat moet ik nu weer posten
  • hoe kan ik mij zelf onderscheiden
  • Welke waarde kan ik klanten bieden

Voor je gevoel doe je maar wat en kost het vooral ook veel tijd.

Grote kans dat jij “in the moment” iets wilt plaatsen op social media of een leuke blog schrijft maar zonder jouw klant te activeren.

Direct 3 tips van mij zodat je nooit zonder content inspiratie zit

1) Verzamel content ideeën op 1 plek

Dit kan zijn in je notities van je telefoon, een kek schriftje of digitaal. Ik zelf heb de voorkeur voor het online programma Trello. Je kan verschillende thema borden maken en hieronder allerlei ideeën hangen.

Dus raak jij ergens door geïnspireerd, schrijf het direct op! Op deze manier zit jij namelijk nooit zonder content inspiratie.

2) Plan jouw content vooruit

Een goede planning is het halve werk (en bespaart je dus tijd!) Door bij tip 1 lijstjes van ideeën te maken is het ook makkelijker om vooruit te plannen. Of het nu gaat om social media, e-mailings of blogs.

Wil jij nog content ideeën voor de maand juni; bekijk dan deze recente post!

 3) Werk met rubrieken

Door met rubrieken te werken breng je meer structuur aan in je content. In Trello heb ik dan ook diverse borden (rubrieken) aangemaakt zoals persoonlijk, interieur, marketing, inhakers etc. Hieronder hangen allerlei opties van content die ik hierover zou kunnen delen.

Mocht je nou denken; ik wil hier mee aan de slag! Hell yes het is tijd voor een inspiratieboost!

Voor de maanden juni & juli heb ik namelijk nog een inspirerend aanbod:

Een 1-op-1 Content inspiratiesessie

Wil jij jezelf onderscheiden als interieur professional en niet langer alleen mooie plaatjes delen. En wil je consistent zichtbaar worden en meer van jezelf, je werk en jouw kennis laten zien?

Dan is deze 1-op-1 Content Inspiratie voor jou.

Kijk hier voor meer informatie.

Add A Comment